Over ons

Tien jaar geleden begonnen Wijnand Mol en Jacco de Jonge met een keukenrenovatiebedrijf. Twee gedreven ondernemers die starten in een kleine plek in Zeeland met als ambitieus doel om uit te groeien tot een keukenshowroom waar de klant en kwaliteit echt centraal staan. En een aantal jaar geleden opende Zeelandkeukens de deuren van een gloednieuwe showroom in Noordgouwe. 

Als je binnenstapt bij Zeelandkeukens tref je een lichte en ruim opgezette showroom waar je iedere keukenstijl kunt vinden. Opvallend genoeg staan de verschillende stijlen niet gegroepeerd, maar juist in een spannende mix. “Zo kun je echt goed het verschil proeven en zien. We nemen de klant graag mee tussen de verschillende stijlen zodat ze het verschil kunnen ervaren en zien of ze zich er thuis bij voelen.”

“Het is belangrijk dat je je direct thuis voelt in je nieuwe keuken. Daarom nemen we bij Zeelandkeukens ook echt de tijd voor onze klanten en kijken we wat bij jouw wensen aansluit.”

Team Zeelandkeukens

De sfeer is ontspannen. Zeelandkeukens is een echt familiebedrijf en dat merk je. “Geen formeel en stijf verkoopgesprek, maar een leuk en open adviesgesprek. Het is voor ons het allerbelangrijkst dat de klanten straks hun nieuwe keuken voor het eerst zien en direct denken ‘Ja! Dit is mijn keuken’. Geen twijfel achteraf of een aantal weken wennen. Je moet je direct thuis voelen in je nieuwe keuken. Daarom nemen we ook echt de tijd voor onze klanten.” 

Iedere smaak, stijl en budget is welkom bij Zeelandkeukens. Er is voor iedereen een oplossing. De adviseurs denken graag mee met het complete plaatje. “Als je ook advies wilt over de muurkleur van je keuken helpen we je daar graag mee.” In de vorm van advies en een 3D-schets creëert Zeelandkeukens samen de klant het perfecte plaatje dat precies aansluit bij de wensen van de klant. Een keuken bij Zeelandkeukens is altijd maatwerk, altijd uniek en altijd goede kwaliteit.

Laat je inspireren bij Zeelandkeukens

Ben je aan het oriënteren voor een nieuwe keuken? Laat je inspireren in onze showroom aan de Kloosterweg 2 in Noordgouwe. Stap gerust binnen of bel/mail ons voor een afspraak via Contact. 

Facebook